Betopor geleverd en geplaatst: EXCLUSIEF IN EIGEN BEHEER!

Vanaf 2022 wordt dit onze garantie op een duurzaam resultaat van de allerbeste kwaliteit! In het verleden bleek dat meerdere verwerkers onze productnaam misbruikten of formules niet altijd respecteerden. Dankzij deze nieuwe aanpak maken we hiermee voorgoed komaf. 100% Betopor over de hele lijn!

Bij Betopor streven we al sinds dag één naar kwalitatieve isolatie. We houden eraan om duurzame producten af te leveren die de vooropgestelde beloftes zoals correcte isolatiewaardes, drukvastheid, krimpvrijheid , duurzaamheid, … helemaal waarmaken. Jammer genoeg liep het bij de plaatsing van de Betopor isolatiemortel door externen niet altijd volgens onze visie.

Onrechtmatig gebruik

Een tijdje geleden kwamen malafide praktijken aan het licht. Onze beschermde naam Betopor werd misbruikt door plaatsers van isolatiemortel waar wij helemaal niet mee samenwerken en die een andere samenstelling of zelfs totaal verschillende, namaakproducten gebruiken, dit echter onder de noemer "Betopor"… De eindklant kreeg hierdoor geen kwalitatief product geleverd met als gevolg onterechte klachten aan ons adres.

Anderzijds werkten we tot voor kort wel met enkele door ons erkende uitvoerders. Dit waren chapers die een verplichte opleiding volgden om onze producten te plaatsen volgens de regels van de kunst. Helaas werden ook daar ontoelaatbare afwijkingen vastgesteld en kunnen we ook in deze uitvoerders geen vertrouwen meer stellen.

Daarom beslisten we om vanaf 2022 exclusief zelf in te staan voor elke levering en plaatsing van Betopor op de werf. We komen ter plaatse met een BETOPOR-vrachtwagen en voeren de plaatsing uit volgens de regels van de kunst. Zo zijn we zeker van een correct verloop en krijgen klanten de kwaliteit die ze verwachten en verdienen!

Verder hebben we nog steeds zeer goede betrouwbare chape-partners voor wie wij dagelijks Betopor isolatiemortel leveren en plaatsen. Vraag het ons!
Naast blog

De risico's van namaak

Betopor staat absoluut garant voor kwaliteit en correcte isolatiewaardes. Niet-originele of namaakproducten gebruiken kan grote gevolgen hebben.

  • De vooropgestelde isolatiewaarden worden niet behaald waardoor je premies kan mislopen.
  • Het mengsel is niet homogeen waardoor de EPS-korrels loskomen.
  • De isolatie is niet stabiel en kan na verloop van tijd zelfs verzakken.
  • De isolatiechape is niet tackerbaar voor vloerverwarming, omdat het oppervlak te hard of net niet hard genoeg is.

Topkwaliteit van A tot Z

Betopor staat volledig zelf in voor zowel de ontwikkeling, de aanmaak als de plaatsing van duurzame isolatiemortels voor vloer en dak. Door de plaatsing in eigen handen te houden, kunnen we de gedeclareerde waardes in bijvoorbeeld de EPB-databank waarmaken. Wij werken zeer waarheidsgetrouw en willen keer op keer de allerbeste kwaliteit afleveren. Hier dus absoluut geen dubieuze toevoegingen of onrealistische lambdawaardes!


Hoe kan je de échte Betopor herkennen?

Je bent natuurlijk altijd zeker van de échte Betopor als je rechtstreeks bij ons bestelt. Daarnaast helpen volgende tips zeker en vast.

➜ Betopor isolatiechape laten plaatsen

Wij komen Betopor isolatiechape (Betopor Silver LD, Betopor Silver HD, Floormix en Roofmix) altijd zelf leveren en plaatsen met onze eigen vrachtwagens. Het logo herken je dus al van ver! Ofwel is dit het logo van Betopor Silver ofwel het algemene logo van Betopor isolatiechape. Geen logo te bespeuren? Dan is de isolatiechape niet van Betopor en moet er een alarmbelletje gaan rinkelen.

➜ Betopor isolatiechape zelf plaatsen

Ga je liever zelf aan de slag met Betopor Pro of Plus? Deze zakken zijn steeds voorzien van de naam, het ATG-logo en de gebruiksaanwijzing.

➜ Betopor isolatieplaten bestellen

Ook de originele Betopor EPS-Silverplaten voor vloer, muur en dak, herken je aan het logo dat op elke plaat staat.

Samenwerken?

Heb je als architect of EPB-verslaggever vragen over isolatie in een project of wil je meer informatie over de aanpak van Betopor? Aarzel niet om ons te contacteren, we zitten graag samen rond de tafel!

Foto 1 Foto 2 Foto 3

Heb je al een specifiek project voor ogen?

Wie al een project voor ogen heeft, kan makkelijk online een offerte aanvragen. Ook eindklanten, aannemers, … kunnen dit vlot zelf doen! Geef zo veel mogelijk informatie door, zo is de offerte meteen heel concreet en krijg je een duidelijk beeld van de mogelijke isolatieoplossingen. Je keuze gemaakt? Dan plannen we de werken in en komen we zelf de isolatie leveren en plaatsen, mét Betopor-vrachtwagen uiteraard!
Betopor foto bovenaan nieuwsbrief vrachtwagen