Isoleren bij renovatie

Van vloer over muur tot dak: Betopor® biedt keer op keer de perfecte isolatie voor een kwalitatief renovatieproject. Je creëert een aangename leefomgeving en voldoet aan alle geldende normen, altijd op een duurzame manier. Betopor® isoleert zonder gas, des te meer met aandacht voor mens en milieu!

Of kies je toepassing

Waarom kiezen voor 
Betopor® bij renovatie?

Zolder, gevel, binnenmuur, vloer, uitbouw … dankzij de ingenieuze eigenschappen van EPS-korrels isoleert Betopor® elk aspect van je renovatie. Reken op ons advies en de vakkennis van ons plaatsingsteam  of installeer het makkelijk zelf.

Wij dragen duurzaamheid hoog in het vaandel en dat merk je. Onze producten zijn watervast, krimpvrij, behouden hun isolatiekracht en bevatten geen gas. Zo is ook de impact op het milieu tot een minimum herleid. Duurzaam renoveren doe je dus met Betopor®!

Betopor waarom renovatie

Jens Vercruysse eindresultaat

"Ik ben heel tevreden over het eindresultaat en van mijn keuze voor Betopor. Ik opteerde voor deze isolatie vanwege het duurzame karakter. De vlotte en aangename samenwerking kreeg ik er zomaar bij!"

Jens Vercruysse

Doe-het-zelver

Start je renovatie met Betopor®

We zijn benieuwd naar je renovatieplannen! Geef ons meer informatie over je project, wij antwoorden met een heldere offerte. Gerichte suggesties over productcombinaties en plaatsing inclusief. Vraag hier makkelijk je offerte aan en start snel met je renovatie!