Kies voor een duurzaam partnerschap met Betopor®

De bouwheer vertrouwt op jouw advies. Logisch, want als architect heb je heel wat expertise en volg je evoluties op de voet. Jij wilt immers de beste en meest duurzame oplossing aanbieden. Soms geeft de bouwheer ook zelf aan om op een milieuvriendelijke manier te willen bouwen.

Onze isolatie op basis van EPS is dan veruit de beste keuze. In tegenstelling tot PUR of PIR bevat Betopor® isolatie geen schadelijke gassen. Een EPS-korrel bestaat namelijk voor 98% uit droge stilstaande lucht, de beste isolator, en 2% polystyreen.  Er kan geen vervorming ontstaan, de isolatiewaarde is constant en het circulaire karakter maakt van Betopor een duurzaam product. Kortom: wat je vandaag aan de bouwheer belooft, blijft ook in de toekomst overeind!

Samenwerken met Betopor®

 • Maatwerk: we denken graag mee over je project en adviseren richting duurzaam isoleren. Ons erbij betrekken vanaf de ontwerpfase is belangrijk voor het bepalen van de juiste opbouw! 
   
 • Compleet pakket: Betopor® is perfect om vloeren, muren én daken te isoleren bij zowel nieuwbouw als renovatie. Door die sterke combinatie kunnen we ook een mooie pakketprijs aanbieden.
   
 • Hoogkwalitatief: kiezen voor echte Betopor® is een grote meerwaarde. Naast ons deskundig advies en vakkundige plaatsing, leveren we een product van topkwaliteit.
   
 • Duurzaam: met lucht als isolator komen er geen schadelijke gassen in het milieu terecht en kun je ook rekenen op constante isolatiewaardes. De isolatie is vormvast en krimpvrij en blijft dat ook gedurende de volledige levensduur. Dat kun je de bouwheer verzekeren!
Betopor Wie ben ik Architect

Streven naar duurzame projecten

Renovatiewoningen, nieuwbouwappartementen, de totaalrenovatie van een bedrijf, een nieuwbouwschool, … Als architect krijg je heel uiteenlopende plannen op de tekentafel. Betopor® heeft voor elk van deze uitdagingen een passende isolatieoplossing.

Van Betopor EPS-mortel als isolerende vloerplaat in een renovatie- of nieuwbouwproject tot Betopor EPS-Silverplaten als muurisolatie, Betopor® zorgt steeds voor een performant resultaat dat perfect voldoet aan de geldende EPB-eisen.

Tips voor schitterende realisaties

 • Interesse om Betopor® te integreren? Contacteer ons al in de ontwerpfase! Zo kunnen we samen kijken hoeveel ruimte er exact nodig is om duurzaam te isoleren. Zeker in de vloeropbouw is dit van belang.
 • Ook spouwmuren kun je duurzaam isoleren met Betopor®. De Betopor EPS-Silverplaten zijn daar uitstekend voor geschikt.  
 • Door hun waterdichte eigenschap, kunnen de Betopor EPS-Silverplaten aangewend worden als drager voor steenstrips én als perimeterplaat.
 • Zet een stap richting circulair bouwen. Alle Betopor® producten zijn volledig circulair. Voor Betopor Floormix gebruiken we zelfs gerecycleerde EPS-korrels en lucht is altijd de isolator. Zo kan alle isolatie aan het einde van de levensduur volledig worden gerecycleerd.

Betopor® in jouw projecten?

Meer weten over een partnership met Betopor®? Of meteen inzicht krijgen in de mogelijkheden van onze isolatie voor jouw projecten? We helpen je graag!