Prijzen en premies voor Betopor® isolatie

Een persoonlijke aanpak is voor ons evident. We werken altijd op maat van het project en daarom zijn ook onze offertes maatwerk. We denken graag met je mee en geven advies vanuit onze ervaring en volgens de geldende normen om, waar mogelijk, voor premies in aanmerking te komen.


Prijs op maat van het project

Het project is de basis voor onze offerte. Je kunt zelf aangeven welke isolatie je wenst, maar reken gerust ook op ons advies voor de beste isolatie in jouw specifieke project.

Een uitdagende situatie? Dan komen we langs op de werf om alles in detail te bekijken en maken daarna een heldere offerte voor je op.

Overzicht origineel

Echte Betopor® kopen

Verpola te Brugge is producent van de Betopor®-producten waar je als professional terecht kan. Wil je als doe-het-zelver aan de slag met onze duurzame isolatie? Dan zijn de kant-en-klare zakken Betopor Plus de ideale oplossing. Rechtstreeks te verkrijgen bij Verpola of in de gespecialiseerde bouwmaterialenhandel. Vraag ons naar de verdelerslijst. 

Vertrouw enkel op de échte hoogkwalitatieve Betopor®, de garantie voor een correct en hoogkwalitatief product!

Hoe de échte Betopor® herkennen?

  • Betopor® isolatiemortel wordt altijd geleverd en geplaatst met onze eigen vrachtwagens met het Betopor-logo.
  • Originele Betopor EPS-Silverplaten herken je aan het Betopor-logo op de gladde zijde.
  • De vakkundige plaatsing gebeurt door ons eigen aannemingsbedrijf maKs
Betopor Silver plaat logo min 2

Mijn VerbouwPremie: alle premies digitaal

Sinds 1 juli 2022 verlopen alle premies voor renovatie en energiebesparende investeringen via het digitaal loket Mijn VerbouwPremie. Woning, appartement of bedrijfsgebouw? Voor financiële steun bij investeringen op vlak van energie-efficiëntie en woningkwaliteit is Mijn VerbouwPremie het centrale aanspreekpunt.

Investeer je tijdens een renovatieproject in dak-, muur- of vloerisolatie? Dan kun je op basis van de facturen (vanaf 1/10/22) je VerbouwPremie aanvragen. 

Naast Mijn VerbouwPremie is er sinds 1 september 2022 ook Mijn VerbouwLening die renteloze leningen biedt voor renovaties om de energieprestatie van een gebouw te verbeteren.

Infosessies mijnverbouwpremie BENL 500x500

Een offerte op maat van jouw project?

Heb je interesse in een samenwerking voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject? Wij zorgen graag voor de vlotte en vakkundige plaatsing van de Betopor®-producten. Contacteer ons voor meer info of vraag vrijblijvend jouw offerte aan.