Niet zomaar een producent van duurzame isolatie.

Bij Betopor® hebben we een hart voor duurzaamheid, kwaliteit en voor mensen. Onze kwalitatieve producten zijn er om een aangename leef- en werkomgeving te creëren, maar ook de sfeer zit bij Betopor® helemaal goed. Een toffe equipe staat klaar om onze duurzame isolatie naar een hoger niveau te tillen.

Team Betopor®

Als pionier in EPS-isolatie, met ondertussen heel wat praktijkervaring, heeft Betopor® bekwame isolatie-experts in huis. Zij adviseren jou met de glimlach, bezorgen offertes, brengen werfbezoeken en bieden oplossingen op maat aan. Voor elk project vinden we een oplossing.

Een sterk administratief en uitvoerend team van vakmensen staat klaar om jou van de beste isolatie te voorzien!  

Ontdek hier bij wij je terecht kunt:

Betopor Plaatsen Betopor EPS Silverplaten

De basis van duurzame isolatie

Betopor® ontwikkelt, produceert, levert en plaatst op vandaag vloer-, dak- en muurisolatie op basis van EPS-korrels. Hoe dat ooit begon en waarom isoleren met Betopor® zoveel duurzamer is? Duik even mee in de meer dan 30-jarige geschiedenis!

Betopor geschiedenis

Kwaliteit als prioriteit

Duurzaamheid en kwaliteit zijn onlosmakelijk verbonden met Betopor®. We communiceren correct over isolatiewaarden en blijven constant innoveren. Zo zit je zeker goed met de échte Betopor®.

Betopor over ons De echte Betopor min

Isoleren met gerecycleerde EPS

Gerecycleerde EPS-korrels zijn een essentieel onderdeel van heel wat Betopor®-producten. Ze zijn afkomstig uit de recyclage-unit voor EPS-verpakkingsmateriaal van Verpola. Ja, ook die verpakking die je net naar het containerpark bracht! Gebruiken we nieuwe grafiet EPS-silverparels, dan gaan we volop op zoek naar duurzame grondstoffen. Zo gebruiken we INVENTO als grondstof, die voor 15% bestaat uit gerecycleerd polystyreen afkomstig uit postindustrieel productieafval.

DSC 0006

Liefde voor koers en sport

Tot op vandaag zijn we nog steeds trotste supporter van het unieke No Limit Team, een multisportclub met focus op talentontwikkeling en professionele ondersteuning, van kids tot senioren!

Betopor sportclub No Limit Team 2 0