BENOveren met Betopor®

Als renovatiecoach of energiedeskundige krijg je vast vaak de vraag hoe je het best duurzaam isoleert. Het antwoord is eenvoudig: met Betopor®! Onze isolatie op basis van cement en EPS-korrels, die voor 98% zuivere lucht bevatten, zorgt voor een krimpvrij en vormvast resultaat. De isolatiewaarde wordt hierdoor gegarandeerd in de tijd.

Muren, vloeren of daken? Met Betopor® zijn ze altijd kwalitatief geïsoleerd. Wie kiest voor Betopor isolatiemortel voldoet aan de voorgeschreven isolatienormen en kan zo beroepen op premies. Een mooie meerwaarde binnen de BENOvatie!

Sparring partner voor renovatiecoaches

 • Projectadvies: we denken mee over je projecten en helpen bij het uitwerken van verschillende isolatieoplossingen.
   
 • Offerte op maat: op basis van ons advies en de opgegeven wensen, maken we een offerte op maat van het project.  
   
 • Transparante communicatie: uiteraard communiceren we over correcte isolatiewaardes, maar ook voor technische fiches en lastenboeken kun je op ons rekenen.
Betopor Wie ben ik energiecoach

Handige tips voor renovatiecoaches

 • Vertrouw niet zomaar op de EPB-databank. Hoewel het evident lijkt dat de databank alleen correcte waardes bevat, is dat allesbehalve zo. Vaak zijn de opgenomen waardes onrealistisch en kunnen die jouw inspanningen volledig tenietdoen. Op de isolatiewaardes van Betopor® kun je gelukkig wel rekenen. Alles is uitvoerig getest en correct gemeten in ons eigen labo én op de werf!
   
 • Betopor® biedt zowel afzonderlijke isolatieproducten als handige systemen. Platte daken, zoldervloeren, buitenmuren, vloerisolatie op volle grond, plafondisolatie voor de kelder, … we bieden altijd duurzame isolatieoplossingen op maat.

Besparen met Betopor® isolatie?

Betopor® opnemen in je duurzaam BENOvatie-advies? Wij helpen bij het voorstellen van de juiste producten – correcte isolatiewaardes inclusief!