Technisch sterke en duurzame partner voor studiebureaus

Op vlak van isolatie is Betopor® de geknipte partner in bouwtechnische studies. We delen graag onze expertise, gaan samen op zoek naar de duurzaamste oplossing en adviseren ook in de kostprijsberekening. Zo kan jij de technische kant van elk bouwproject gefundeerd uitwerken.

Werken met Betopor® ligt bovendien helemaal in lijn met de evolutie naar duurzaam bouwen en verbouwen. Onze isolatie bevat enkel EPS-korrels en zuivere lucht als isolator. Zo komen er geen schadelijke stoffen vrij en kun je met Betopor® zeker zijn van constante waarden en een krimpvrij resultaat.

De troeven van Betopor®

 • Stabiele basis: op échte Betopor® kun je vertrouwen. Onze isolatie legt een stevig en vormvast isolatiefundament in elk bouwproject. Wist je dat alle producten uitvoerig worden getest en gecontroleerd in ons eigen labo?
   
 • Compatibel met technieken: de isolatiemortel werkt nutsleidingen netjes weg, en ook vloerverwarming kan perfect getackerd worden op alle Betopor® producten.
   
 • Uitgebreide expertise: architecten, bouwpromotoren, particulieren, … we hebben ervaring met alle actoren om een duurzaam isolatieresultaat te bekomen.
   
 • Past altijd: nieuwbouw of renovatie, woning of bedrijfssite, appartement of openbaar gebouw, Betopor® kun je in zowat elk project toepassen.
   
 • Gericht advies: we denken mee over de uitvoering van projecten en adviseren over de mogelijkheden van duurzaam isoleren binnen het vastgelegde kader.
Betopor Wie ben ik Studiebureau

Betopor® in jouw studie verwerken?

We vertellen je alles over de meerwaarde van Betopor® voor jouw studie. Maak een afspraak en we komen bij je langs!