Isoleren bij nieuwbouw

Een nieuwbouw duurzaam isoleren doe je met Betopor®! We bieden oplossingen voor vloeren, muren en daken. Altijd kwalitatief, correct geïntegreerd én milieuvriendelijk. Want Betopor® gebruikt enkel EPS-korrels en pure lucht als isolator.

Of kies je toepassing

Waarom je nieuwbouw
isoleren met Betopor
®?

Gevel, tussenvloer of plat dak? Voor elk onderdeel van een nieuwbouw hebben we de geknipte isolatieoplossing. Op basis van jouw project adviseren we je over de ideale toepassing.

Van een goede densiteit voor de vloeren tot een sterke lambdawaarde voor muren, Betopor® staat garant voor een duurzaam isolatieresultaat in elke betekenis. Onze producten zijn immers gasvrij waardoor je niet alleen te allen tijde de isolatiewaarde behoudt, ook voor het milieu is Betopor® de beste keuze.

Betopor Silverplaten 1

Whats App Image 2023 08 09 at 18 14 39

"Hartelijk dank voor de goede werken. Ik ben enorm tevreden van de planning, communicatie en de werken. Heel goed gestructureerd. Mag ook es gezegd worden hè."

E.L.

Kuurne

Betopor® als meerwaarde in nieuwbouw

Vertel ons meer over je project en wij adviseren je graag over de juiste opbouwhoogte, productcombinatie en installatie. Vraag dus snel een offerte aan en zet de eerste stap richting duurzame isolatie in je nieuwbouw! Ook voor de plaatsing kun je trouwens rekenen op onze expertise.