Betopor® muurisolatie
bij nieuwbouw

De muren en gevels van je nieuwbouw duurzaam isoleren? Met Betopor® natuurlijk! De isolatie is geschikt voor binnenmuren, buitenmuren en spouwmuren. Bovendien isoleert Betopor® 100% gasvrij waardoor de woning een leven lang optimaal geïsoleerd blijft. De vele afwerkingsmogelijkheden vormen de perfecte match met de hedendaagse architectuur van je nieuwbouw!

01706f74900b160515a5ead824f9d3e25b4fab487c

De surplus van Betopor® muurisolatie in nieuwbouw

  • Sterke prestaties: een lambdawaarde van < 0,030.
  • Watervast & krimpvrij: uitermate geschikt voor spouwmuur, perimeterisolatie en als drager voor steenstrips.
  • Duurzaam in elk facet: de muurisolatie behoudt z’n vorm en isolatiewaarde tijdens de hele levensduur, daarna is volledige recyclage mogelijk. 

Muurisolatie kiezen voor je nieuwbouw

Bij Betopor® hebben we een oplossing voor zowel de binnenmuren als de gevels. Zo krijgt elke muur in je nieuwbouwwoning een duurzaam isolatiejasje.

 

Betopor EPS-Silverplaten

De EPS-Silverplaten fungeren als isolator voor elk type muur. Ze behouden steeds hun vorm én isolatiewaarde, zijn makkelijk hanteerbaar en meteen bepleisterbaar op de gewafelde zijde.

Slide 19

Betopor Silverstone

We combineren de isolatiekracht van de Betopor EPS-Silverplaten met de elegantie van steenstrips in een ETICS-systeem. Kies uit verschillende types die matchen met de architectuur van je woning én die aan alle eisen voldoen.

3 Betopor Silverstone Silverplaten met steenstrips2

Tips & tricks voor muurisolatie in nieuwbouw

  • Wil je de muren duurzaam isoleren? Dan is Betopor® absoluut de beste keuze. Hou er wel rekening mee dat je ongeveer 10% meer ruimte moet voorzien dan bij PIR of PUR, maar je krijgt in ruil wel een gasvrij en vormvast resultaat!
  • De impact van gevelisolatie is niet te onderschatten. Je vermijdt er koudebruggen en inwendige condens mee. Daarnaast levert je woning ook uitstekende energieprestaties.

Betopor® muurisolatie
plaatsen in nieuwbouw

Wij adviseren je graag omtrent het correct aanbrengen van de Betopor EPS-Silverplaten. Fervente doe-het-zelvers kunnen gerust ook zelf aan de slag! Dankzij het handige formaat van 60 x 120 cm laten de Betopor EPS-Silverplaten zich vlot plaatsen.

0120d8cd45b3251a996982ef0cab049699c757e63b

Betopor® muurisolatie in je nieuwbouw?

Vraag hier een offerte aan voor de muurisolatie in je nieuwbouw. Ons deskundig advies krijg je er zomaar bij!