Betopor® muurisolatie
bij renovatie

Muurisolatie kan je renovatieproject een meerwaarde geven. Gevelisolatie creëert een optimaal binnenklimaat en geïsoleerde binnenmuren zorgen bovendien voor extra wooncomfort. Wie kiest voor Betopor® als muurisolatie, is zeker van een uiterst duurzame renovatie. De isolatie is dampopen maar watervast, met lucht als isolator: dé garantie op een gezond en duurzaam gebouw.

Strip glazuur

Waarom kiezen voor Betopor®?

  • Topkwaliteit: gasvrij isoleren met een lambdawaarde van < 0,030.
  • Voor elke muur: Binnen of buiten? Betopor® muurisolatie is meteen klaar voor verdere afwerking.
  • Duurzaam renoveren: de muurisolatie is vormvast en blijft z’n isolatiewaarde steeds behouden.

Betopor® muurisolatie voor binnen en buiten

Duurzaam renoveren doe je met Betopor®. De Betopor EPS-Silverplaten op binnenmuren zijn meteen pleisterklaar, dit dankzij de gewafelde zijde. Op buitenmuren zijn de platen een handig systeem voor het bevestigen van steenstrips of beplanking. 

 

Betopor EPS-Silverplaten

Betopor EPS-Silverplaten isoleren elke muur in een handomdraai, zowel binnen als buiten. De platen zijn immers damopen, waterdicht, vormvast en krimpvrij. Je kunt ook rekenen op een constante isolatiewaarde voor een duurzaam renovatieresultaat!

014c3f45f41ad6b453420735aa41a3c7cc9bb5e890

Betopor Silverstone

Dit ETICS-systeem is de gedroomde oplossing voor gevelrenovatie. Het is plaatsbesparend en bestaande ramen en deuren kun je gewoon behouden. Betopor EPS-Silverplaten vormen een solide isolatiebasis, steenstrips zorgen voor een stijlvolle afwerking.

3

Tips & tricks over muurisolatie bij renovatie

  • Een gevelrenovatie krikt de energieprestaties van een woning serieus op. Met ons systeem Betopor Silverstone werk je koudebruggen weg, beperk je de kans op inwendige condensatie en geniet je binnen altijd van een aangename temperatuur.
  • Met Betopor EPS-Silverplaten kan je dankzij hun handige formaat (60 x 120 cm) zelfs de uitdagendste muren vlot isoleren.

Renoveren met
Betopor® muurisolatie

Als doe-het-zelver kan je makkelijk zelf de muren van je renovatieproject isoleren met Betopor EPS-Silverplaten. Laat je de installatie liever over aan een professional? Reken op ons deskundig team om de muurisolatie vakkundig te plaatsen, zowel binnen als buiten.

Foto voor FB

Betopor® muurisolatie in je renovatie?

Interesse om je muren duurzaam te isoleren met Betopor®? Vraag hier een offerte aan, mét deskundig advies.