Ontdek Betopor op BIS, het bouw- en inspiratiesalon 2018!

BIS, het bouw- en inspiratiesalon bezoeken is een must voor iedereen met (ver)bouwplannen. Je vindt er tal van tips en tricks, ideeën en professioneel advies om je project te doen slagen. Dit jaar krijgen energiezuinig bouwen en BENOveren extra aandacht, dus ook onze Betopor isolatieproducten!

BIS, het bouw- en inspiratiesalon gaat door in Flanders Expo Gent tussen 6 en 14 oktober 2018. Al 30 jaar groepeert de beurs de laatste trends en nieuwste technieken uit de (ver)bouwwereld. Keukens, sanitair, woningbouw, interieur, hernieuwbare energie… Met meer dan 400 exposanten krijg je als bezoeker een compleet overzicht van alle mogelijkheden onder één dak. Interessant toch!

Overzicht 13

Energiezuinig bouwen en BENOveren

Tijdens deze editie van het BIS, het bouw- en inspiratiesalon wordt veel aandacht geschonken aan milieuvriendelijk en energiezuinig (ver)bouwen. Dat kunnen wij alleen maar toejuichen! Je kan gratis objectief advies inwinnen over BENOveren bij verschillende experts zoals het Vlaams Energieagentschap of de Orde van Architecten. Schrijf je hiervoor in via de BIS-website.

In de centrale advieszone in hal 1 kan je ook algemeen advies inwinnen over bouwen, hypotheken en premies. Bovendien spelen verschillende standhouders in op deze evolutie met nuttige info en interessante tips over hun producten. Ook wij heten je hiervoor van harte welkom op onze stand! Tijdens de nacht van BIS (12 oktober) bieden we je bovendien een hapje en drankje aan ;-)!

Wat is Betopor?

Betopor isolatie is geproduceerd door Verpola [re] engineering air op basis van EPS-korrels. De combinatie van Betopor isolatiemortel en Betopor EPS-Silverplaten vormt het hoogisolerend Systeem Betopor Silver Plus. Daarmee bieden we een correct antwoord op de steeds strengere isolatienormen.

We recycleren, fabriceren én voeren de werken zelf uit. Dat maakt ons uniek in de isolatiewereld.-! Zo hebben we het ganse proces volledig onder controle. De recyclage en fabricage gebeurt door Verpola [re] engineering air en ons eigen plaatsingsbedrijf maKs installeert alles volgens de regels van de kunst.

Betopor goes BIS

BIS, het bouw- en inspiratiesalon is de ideale gelegenheid voor advies op maat van jouw project. Bouwen of verbouwen? Dak-, vloer- of muurisolatie? We zetten de verschillende mogelijkheden en voordelen van Betopor isolatieproducten graag voor je op een rijtje. Je krijgt ook stalen en infobrochures mee om thuis nog eens door te nemen.

Indien gewenst maken we een vrijblijvende offerte op. Niet zeker wat precies allemaal nodig is? Dan leggen we een afspraak vast voor een werfbezoek. Kom dus zeker eens langs! Je vindt ons in hal 1, stand 1303.


Wil je ons gratis komen bezoeken? We hebben enkele duotickets t.w.v. 24 euro klaarliggen. Stuur snel een mailtje naar info@verpola.be om jouw gratis toegangsticket aan te vragen. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt.


Praktisch

BIS, bouw- en inspiratiesalon gaat door in Flanders Expo in Gent van 6 t.e.m. 14 oktober 2018. Je vindt onze stand ‘Verpola [re] engineering air’ in hal 1 op stand 1303.

  • Weekdagen: 13.00 - 18.30 uur
  • Weekend: 10.00 - 18.30 uur
  • Nacht van BIS (12 oktober): 13.00 - 23.00 uur
    Welkom op onze stand voor een hapje en een drankje!
  • Meer info: https://www.bisbeurs.be/nl

Gallerij 14 Gallerij 2 21 Gallerij 3 2