Trotse en trouwe hoofdsponsor van No Limit Team 2.0

Betopor® is al vele jaren hoofdsponsor van sportclub No Limit Team 2.0. uit de regio Zwevegem en Avelgem. Ook tijdens de moeilijke en onzekere periode omwille van COVID-19, kon de club vertrouwen en bouwen op onze steun. Op vandaag stellen we met trots vast dat de harde kern van de club overeind bleef en dat er een echte heropleving is. De ideale gelegenheid om de sportclub in de kijker te zetten.


Alleen kan je iets, samen kan je veel

De voorbije twee jaar gingen heel wat (sport)verenigingen in slaapmodus. De goesting om activiteiten te organiseren binnen de verplichte Corona-protocollen was zeer beperkt. Trainers en vrijwilligers kozen voor een andere uitdaging . De opkomst van digitale vergaderingen zorgden voor een moeizaamer overleg. Ook het No Limit Team ontsnapte niet aan deze obstakels. Clubactiviteiten die niet konden doorgaan en sponsordeals die werden afgekalfd, zorgden er bovendien voor dat de clubrekening het zwaar te verduren kreeg.

Gelukkig bleef het bestuur niet bij de pakken zitten en werd een ‘Pump it up’-actie gelanceerd. ‘Sturen van de vereniging’ is de rode draad van het plan. Beleving, trainers- en vrijwilligersbeleid zijn de keypoints. De verschillende projecten, die de vereniging opnieuw op kruissnelheid moeten brengen, werden aan de leden gepresenteerd en zo ging de bal aan het rollen:
  • Meer dan 10 nieuwe vrijwilligers boden zich spontaan aan.
  • De aanwerving van een halftijdse lesgever zit in de laatste rechte lijn.
  • De teambuildingsdag eind april zorgde voor extra beleving bij alle jeugdafdelingen.
  • Extra nieuwe partners krikten de gezondheidstoestand van clubkas naar omhoog.
DSC 0136 Bred
Kortom de revival werd ingezet onder het motto “Alleen kan je iets, samen kan je veel”. Ondertussen zit No Limit Team 2.0 opnieuw op kruissnelheid en is er heel wat leven in de brouwerij!

No Limit Gazette rolt opnieuw van de pers

Zo werd ook de draad opnieuw opgepikt van de No Limit Gazette. Deze wordt iedere zomer (juni) en winter (november) uitgegeven in een oplage van 5.000 exemplaren. Het doel is om jonge, sportieve gezinnen te bereiken in en rond de regio Avelgem - Zwevegem. Lees hier de digitale versie van de No Limit Gazette editie juni 2022.

Een sportieve en gevarieerde kalender

Ook No Limit Events, dat instaat voor de organisatie van de sportevenementen van de club, is na een winterslaap van 2 jaar weer vol aan de bak.

  • Op zondag 8 mei 2022 vond de eerste Wielerhappening van No Limit Team 2.0 plaats in Heestert. Meer dan 200 jonge wielrenners (miniemen & aspiranten) verschenen aan de start van dit erg gesmaakt wielerfeest. 
  • Een week later zorgden meer dan 50 vrijwilligers voor de organisatie van de No Limit Triatlon Happening in Zwevegem. Het evenement werd op gang geschoten met een recreatieve sprint triatlon, waarop 60 fun-atleten kwamen proeven van de triatlonsport. De namiddag stond in het teken van de jeugd. Meer dan 100 jongeren tekenden in voor deze eerste manche van de Vlaamse Jeugdcup Triatlon. Veel mooie duels kleurden deze zonnige dag, waarop onze NLT jeugd goed was voor 4 medailles.

Ook meer beleven?

No Limit Team 2.0 is er voor jong en oud, elk niveau en verschillende sporten. Zo is er ‘Multi Water Move’ voor de allerkleinsten, openluchtzwemmen, de running afdeling en veel meer’. Neem een kijkje op de No Limit Team 2.0 website om meer te weten te komen over de multisportclub en haar komende activiteiten. Wil je de laatste nieuwtjes ontdekken? Lees hier de de No Limit Gazette editie juni 2022.

Wie weet mogen we jou binnenkort verwelkomen als nieuw lid of één van onze vrijwilligers.
Unnamed 1 Sla geen stappen over 278411714 1935197833339611 4158398248844611421 n