Wat is het Betopor Silver Plus systeem?

Ons Betopor Silver Plus systeem is hét paradepaardje inzake vloerisolatie. Het is niet alleen gekend voor zijn lage lambdawaarde, het is ook een doeltreffende oplossing voor het milieu én jouw budget. Ontdek hier hoe deze vloerisolatie precies werkt en welke voordelen Betopor nog meer voor jou in petto heeft!

Vloerisolatie bestaat in alle soorten en maten. Hoe groter de keuze, hoe moeilijker het soms wordt het meest geschikte type eruit te kiezen. Daarom is voldoende informatie inwinnen belangrijk om een doordachte keuze te kunnen maken. Jij verwacht namelijk – terecht – een zo hoog mogelijk rendement, zodat je investering snel zijn vruchten afwerpt. Hoog tijd dus om kennis te maken met ‘Betopor Silver Plus’!

Silverplaten met verpakking1

Uniek systeem

Betopor Silver Plus is een combinatie van 2 compatibele isolatielagen, nl. de Betopor Silver isolatiechape als primaire en de Betopor EPS-Silverplaten als secundaire laag. Deze Silverplaten worden rechtstreeks op de uitvullaag geplaatst, zonder folie en in diktes tussen 5 en 30 cm.

Het resultaat? Het grafiet van de EPS-parels in de Betopor Silver isolatiechape en de Betopor EPS-Silverplaten absorbeert de warmte en geeft deze niet meer af. Doordat de lucht gevangen zit in de parels worden de hoogste isolatienormen moeiteloos behaald. Zo is de Betopor Silverplaat met een praktische rekenwaarde van λ 0.030 momenteel de best isolerende EPS-isolatieplaat in de EPB-databank!

Voornaamste toepassingen

Betopor Silver Plus is ideaal zowel voor nieuwbouw- als voor renovatieprojecten en wordt vooral geplaatst op het gelijkvloers. Naast zijn isolerende functie biedt het ook een uitstekende oplossing voor geluiddemping, een win-winsituatie dus voor het milieu én jouw budget!

Handig om te weten: voor een isolerend en geluiddempend resultaat op verdiepingen volstaat een uitvullaag met Betopor Silver.

Troeven: een dikke plus!

Het Betopor Silver Plus systeem is 100% vochtbestendig, krimpvrij en zet koudebruggen strategisch schaakmat. Bovendien is deze vloerisolatie hét beste alternatief voor gespoten PUR en valt het trouwens makkelijk te combineren met tackersystemen van vloerverwarming.

Voor vakkundig advies hoef je je slechts te wenden tot 1 aanspreekpunt. Daarnaast geniet je van een professionele plaatsing van onze producten met gedeclareerde én gecontroleerde lambdawaardes. Dankzij al deze troeven staat Betopor Silver Plus ook bij architecten bekend als uiterst betrouwbare vloerisolatie.

Eigenschappen van de Betopor EPS-Silverplaten:
  • 100% watervast, krimpvrij en inert voor cement
  • Ideaal voor tackeren van vloerverwarming
  • Rechtstreeks te plaatsen op Betopor isolatiechape, d.w.z. zonder folie
  • Absorbeert geluid
  • Zelfdovend
  • Goed te verlijmen voor EPDM
  • 100% recycleerbare snijresten
  • Direct bepleisterbaar dankzij een gewafelde en een gladde zijde
  • Handig formaat 60 x 120 cm, diktes van 5 tot 30cm

Van voorbereiding tot plaatsing

Ontdek in onderstaande video hoe je de werf kan voorbereiden, hoe de plaatsing verloopt, krijg handige tips & tricks en veel meer! Kortom, Carl vertelt je alles over het systeem Betopor Silver Plus.


Gallerij 11 Gallerij 22 Gallerij 32

Heb je interesse in een samenwerking voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject?

Ons eigen aannemingsbedrijf maKs zorgt voor de vlotte en vakkundige plaatsing van Betopor Silver Plus. Contacteer ons voor meer info of vraag vrijblijvend jouw offerte aan.

Overzich