Hedendaagse nieuwbouwwoning te Avelgem

Van plat dak tot gelijkvloers, in Avelgem werd een nieuwe gezinswoning volledig geïsoleerd met Betopor®. De isolatie voldoet perfect aan de strengste eisen voor nieuwbouw en draagt bij aan een comfortabele thuis voor alle bewoners.

KIMM.ARCHITECTUUR vertrouwt al jaren op de kwaliteit van Betopor® en dat was voor dit project niet anders. We mochten nauw samenwerken met de architect en bouwheer P.V., waardoor we heel gericht konden adviseren. We suggereerden producten op basis van de specifieke eisen voor deze nieuwbouwwoning.

Betopor® toegepast

Een fijne thuis

In het interieur zit de isolatie vandaag verstopt onder stijlvol parket en dito vloertegels. Maar vergis je niet: hoewel je ze niet ziet, zorgen de Betopor® producten wel degelijk voor een heel energie-efficiënte en comfortabele gezinswoning!

Als architect samenwerken voor een volgend project? We adviseren je graag over de ideale producten en komen ze vakkundig plaatsen! Contacteer ons gerust voor een offerte.

Betopor Silverplaten 1 Dak 2 Betopor Silver 2

Een Betopor product of systeem in jouw project ?

Vraag snel en eenvoudig een offerte op maat aan voor jouw concreet project of specifieke toepassing. Via het formulier bezorg je ons heel wat relevante info over je woning of project. Zo leren we jou en je project wat beter kennen en kunnen we meteen de juiste oplossing en inschatting bezorgen.