Architecturale nieuwbouwgarage Dejonckheere

Garage Dejonckheere vertegenwoordigt luxemerken Jaguar en Land Rover. Logischerwijs werd de nieuwbouwgarage een architecturaal hoogstandje waarin onze isolatieproducten een cruciale rol mochten spelen.


De nieuwe showroom, werkplaatsen en burelen zijn ontworpen door Goddeeris Architecten, dat al in menig project voor Betopor® koos. Ook hier mochten we opnieuw adviseren omtrent kwalitatieve isolatie. 

Het was essentieel dat de isolatie niet alleen efficiënt is, maar evenzeer esthetisch. Uiteraard speelde ook de duurzaamheid van Betopor® een belangrijke rol.

8 3 6

Oplossing voor elke ruimte

Het gelijkvloers werd geïsoleerd met 12 cm Betopor® Silver, op de verdiepingen varieerde de dikte van Betopor® Silver tussen 3,5 en 8,5 cm. De showroom en burelen werden voorzien van vezelcompound granit chape als uitvulling voor de vloerverwarming en afgewerkt met vloertegels. In de werkplaatsen vormt polierbeton de functionele vloerafwerking.

Naadloze overgang

Betopor® zorgt doorheen het hele gebouw voor een solide basis. Bovendien blendt de isolatie perfect in het architecturale geheel en vormt het een naadloze overgang tussen de verschillende ruimtes, van elegante showroom tot functionele werkplaatsen.

Als architect een bijzonder project op til staan? We denken graag met je mee! Contacteer ons gerust voor advies.

Een Betopor product of systeem in jouw project ?

Vraag snel en eenvoudig een offerte op maat aan voor jouw concreet project of specifieke toepassing. Via het formulier bezorg je ons heel wat relevante info over je woning of project. Zo leren we jou en je project wat beter kennen en kunnen we meteen de juiste oplossing en inschatting bezorgen.