Onze nieuwste innovatie UB-40 voor energieneutrale woning

In deze nieuwbouwwoning te St-Martens-Lierde konden we uitpakken met onze nieuwe vloerisolatiemortel UB-40. Uiterst performant voor een energieneutrale houtskeletbouw.

Betopor® toegepast

In deze gelijkvloerse woning werd Betopor Silver UB-40 geplaatst, op een dikte van 14 cm.  UB-40 heeft een lambdawaarde van 0.041 en is druksterk met een minimum aan cement.

Een fijne thuis

In het interieur zit de isolatie vandaag verstopt onder stijlvol parket en dito vloertegels. Maar vergis je niet: hoewel je ze niet ziet, zorgen de Betopor® producten wel degelijk voor een heel energie-efficiënte en comfortabele gezinswoning!

Als architect samenwerken voor een volgend project? We adviseren je graag over de ideale producten en komen ze vakkundig plaatsen! Contacteer ons gerust voor een offerte.

Blog Facebook instagram IMG 1317

Een Betopor product of systeem in jouw project ?

Vraag snel en eenvoudig een offerte op maat aan voor jouw concreet project of specifieke toepassing. Via het formulier bezorg je ons heel wat relevante info over je woning of project. Zo leren we jou en je project wat beter kennen en kunnen we meteen de juiste oplossing en inschatting bezorgen.