UB-40 performante vloerisolatie voor elk project

Ontdek UB-40, de nieuwe vloerisolatie met een sterke lambdawaarde om met een minimum aan cement, maximale isolatie te bekomen. Lees verder om te ontdekken wat de troeven zijn van deze innovatieve isolatiemortel. 

Het probleem:  "de EPB-eisen worden steeds strenger"

In een wereld waar energie-efficiëntie steeds belangrijker wordt, moeten we op zoek naar steeds performantere isolatiemethoden. Veel gebouwen, vooral oudere of gerenoveerde, kampen met beperkte ruimte voor isolatie, waardoor het een uitdaging wordt om aan de nieuwste EPB-normen te voldoen zonder in te boeten aan wooncomfort of esthetiek.

Blog

UB-40: biedt oplossingen voor elke vloer

Maak kennis met UB-40: onze nieuwe vloerisolatiemortel. We bekomen een sterke lambdawaarde van 0,041 door een samenstelling van EPS-Silverparels, hoogwaardige bio-toeslagstoffen en een minimum aan cement. Deze innovatieve oplossing is niet alleen gemakkelijk te verwerken op de werf, maar voldoet ook moeiteloos aan de hedendaagse EPB-normen. Bekijk de technische fiche voor meer informatie.

Waarom UB-40 ook voor jou een interessante optie is 

  • Sterke lambdawaarde van 0,041: optimaliseer jouw energie-efficiëntie en verlaag je energiekosten
  • Vlot verwerkbaar op de werf: onze isolatiemortel wordt ter plaatse aangemaakt en gepompt, voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten, ook voor moeilijk te bereiken werven
  • Druksterk met een minimum aan cement: bereik de benodigde druksterkte met behoud van hoge isolatiewaarde
  • Voldoet aan de EPB-normen met slechts 12 cm UB-40: ideaal voor vloeren met beperkte opbouwhoogte

Benieuwd naar wat UB-40 voor jouw project kan betekenen?

 Met UB-40 kies je voor een toekomstbestendige oplossing die voldoet aan de EPB-normen. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan. Of heb je gewoon een vraag over UB-40 neem dan gerust contact met ons op. Ben je klaar om je project naar een hoger niveau te tillen?