Kies Betopor® voor duurzame isolatie die zijn waarde behoudt!

Of je nu van plan bent om een nieuw huis te bouwen of je huidige woning te verbouwen, wij bieden de perfecte isolatieproducten voor elk project. Met onze topkwaliteit en focus op energiebesparingen op lange termijn, zorgen wij ervoor dat jouw huis comfortabel en energiezuinig wordt.

Image

Waarom isolatie van Betopor?

Bespaar op energiekosten

Heb je ooit te maken gehad met hoge energiekosten in de winter? Of worden sommige kamers in je huis koud en tochtig? Bij Betopor® begrijpen we deze problemen maar al te goed. Onze isolatieproducten bieden de oplossing. Door je huis goed te isoleren, kun je aanzienlijk besparen op energiekosten en genieten van een comfortabel binnenklimaat, ongeacht het weer buiten.

Betopor Wie ben ik energiecoach

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

Bij Betopor® zijn we trots op onze bijdrage aan een duurzame toekomst. Onze isolatieoplossingen zijn milieubewust, energiezuinig en duurzaam. De witte EPS-korrels die we gebruiken voor de isolatiechapes, zijn gerecycleerd uit EPS-verpakkingen die we inzamelen via de industrie en containerparken. Die korrels kunnen in de toekomst op hun beurt opnieuw worden gerecycleerd.

De Silverproducten op basis van EPS-grafietkorrels zijn eveneens recycleerbaar. Zo is de cirkel helemaal rond. Hier lees je meer over EPS en onze recyclageactiviteit ‘Verpola [re] engineering air’.

Betopor circulair isoleren original

Geschikt voor elk deel van je huis

Of je nu je spouwmuur, dak of vloer wilt isoleren, Betopor® heeft de oplossing voor jou. Onze isolatieproducten zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw bouw- of verbouwproject.

Betopor vrachtwagens isolatiemortel
Jens Vercruysse eindresultaat planken

"De combinatie van de chape en isolatieplaten was voor mij ideaal. Ik kon er makkelijk mijn vloerverwarming op tackeren en ook de gekozen tegels en plankenvloer kon ik er perfect mee matchen."

Jens Vercruysse

Doe-het-zelver

Bouw aan jouw energiezuinige toekomst, vandaag!

Bij Betopor® geloven we in proactieve acties om een comfortabele en energiezuinige toekomst te creëren. Met onze duurzame isolatieoplossingen helpen we je om deze visie werkelijkheid te maken. Maak gebruik van onze topkwaliteit isolatieproducten en geniet van de voordelen op lange termijn.

Waar wacht je nog op? Kies Betopor® voor duurzame isolatie die zijn waarde behoudt. Bespaar energiekosten, geniet van comfort en bouw aan een duurzame toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen!