Doe inspiratie op tijdens de Bis-beurs 2019 voor succesvolle (ver)bouwplannen!

Bouw- of verbouwplannen? Breng dan van 5 t.e.m. 13 oktober 2019 een bezoekje aan de Bis-beurs in Flanders Expo Gent. Bis is namelijk dé grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen! Van keukens en badkamers tot daken en verwarming, voor al je (ver)bouwplannen vind je hier tonnen inspiratie. Ook Betopor heeft er opnieuw een eigen stand. Ontvang hier jouw gratis tickets (t.w.v. € 24) en ontdek wat we jou dit jaar aanbieden!

In oktober is het weer zover. Dan openen de deuren van de jaarlijkse hoogmis voor bouwers en verbouwers: de Bis-beurs. Gedurende 8 dagen kan je er vakmensen uit je buurt bezoeken, gratis professioneel advies inwinnen en informatie bemachtigen over bouwpremies, regelgeving en zoveel meer. Betopor is er uiteraard ook aanwezig. Wij helpen je graag een handje met jouw isolatieplannen!

Detail 11

Betopor @ Bis

Van ruwbouw tot interieurafwerking, op de Bis-beurs vind je voor elk (ver)bouwproject de juiste informatie. Heb je vragen over isolatie, begeef je dan naar de Betopor-stand (nr. 1303). Alle Betopor-isolatieproducten worden er uitvoerig aan je voorgesteld. Ons team staat klaar met advies en legt uit hoe wij onze kwaliteit, correcte isolatiewaardes en feilloze uitvoering al jarenlang waarborgen.


Daarnaast zijn ook ecologie en energiezuinig bouwen hot items op de Bis-beurs. Je krijgt er bijvoorbeeld handige tips en tricks om je woning zo ecologisch mogelijk te (ver)bouwen en die felbegeerde energiepremies te pakken te krijgen. Maar wist je dat ook Betopor meehelpt om de milieuvriendelijke cirkel rond te maken? Voor ons volledig assortiment vertrekken wij immers vanuit recyclage en eindigen we met op en top afgewerkte isolatieproducten.BIS, bouw- en inspiratiesalon gaat door in Flanders Expo in Gent van 5 t.e.m. 13 oktober 2018. Je vindt onze stand ‘Verpola [re] engineering air’ in hal 1 op stand 1303.

  • Weekdagen: 13.00 - 18.30 uur
  • Weekend: 10.00 - 18.30 uur
  • Nacht van BIS (11 oktober): 13.00 - 23.00 uur welkom op onze stand voor een hapje en een drankje!
  • Meer info: https://www.bisbeurs.be/nl

Nacht van Bis

Wil je jouw woning onder handen nemen of je droomhuis vanaf 0 opbouwen, dan zit je wellicht met heel wat vragen. Wait no more, want op vrijdag 11 oktober kan je de Bis-beurs extra lang bezoeken tijdens de nacht van Bis. De deuren blijven dan open tot 23 uur. Ideaal om de volledige Betopor-stand te ontdekken en een antwoord te vinden op al je isolatievragen. Een hapje hier, een drankje daar en de livemuziek zorgt voor een gezellige noot!

Praktische informatie

Wil je er graag bij zijn op de Bis-beurs? Ontvang jouw gratis tickets t.w.v. € 24 (2 personen) via Betopor! Bezoek onze persoonlijke pagina voor gratis digitale tickets of stuur een mailtje naar info@verpola.be. De tickets zijn elke dag geldig en bieden je rechtstreeks toegang tot het hele evenement.

Het standnummer van Betopor is hal 1 nr. 1303. Daarnaast krijg je een handige Betopor-vouwmeter cadeau als je op de beurs een offerte aanvraagt. Bestel je jouw isolatie tijdens de Bis-beurs, dan geniet je van 5% korting. Reden genoeg dus om af te zakken naar de Betopor-stand en onze duurzame, innovatieve isolatieoplossingen te ontdekken.

Tot dan!

Gallerij 12 Gallerij 35 Gallerij 41

Wil je graag persoonlijk advies voor jouw (ver)bouwproject?

We komen graag langs om de mogelijkheden van Betopor-isolatieproducten te bespreken, bij je thuis of op de werf. Contacteer ons!

Betopor bisbeurs blog Facebook