Betopor® presenteert isolatie voor muur, vloer en dak tijdens Bis

Tijdens Bis kan het grote publiek opnieuw kennismaken met de duurzame Betopor® isolatieoplossingen voor bouwers en verbouwers. We polsten even bij zaakvoerder Carl waarom je zeker eens op hun stand moet langsgaan.

Carl, Betopor® biedt isolatie-oplossingen voor zowel muren, vloeren als daken. Klopt dat?

Carl: “Ja, dat is helemaal correct. Betopor® is multi-inzetbaar. Onze oplossingen zijn er zowel voor nieuwbouw- als voor

renovatieprojecten en het gamma is bovendien van topkwaliteit! Bis is voor ons dus het uitgelezen moment om onze producten te kunnen tonen.”


Wat bedoel je concreet met multi-inzetbaar?

Carl: “Er is een Betopor®-oplossing voor elk project, ongeacht of je nu muren, vloeren of daken wil aanpakken. Denk bijvoorbeeld maar aan platte daken. We kunnen zowel een hellingslaag plaatsen met Betopor Roofmix of op bestaande daken na-isoleren met onze Silverplaten met ballast, zonder afbraakwerken te moeten uitvoeren.


Welke oplossingen biedt Betopor® voor vloerisolatie?

Carl: “We maken een onderscheid tussen isolerende vloerplaten, vloeren die in contact komen met volle grond en

tussenvloeren. Voor tussenvloeren voorzien we Betopor met akoestische matten.

Heb je de vloer uitgebroken tot op de volle grond? Dan raden we de gewapende 2-in-1 vloerplaten aan. Die komen trouwens ook in aanmerking voor een isolatiepremie!

Voor vloeren in contact met de volle grond, waar een betonvloerplaat is voorzien, bieden we Betopor Silver LD aan als vlakke uitvullaag. Dit kandan gecombineerd worden met de uiterst performante Betopor EPS-Silverplaten.”


Maar ook deze EPS-Silverplaten zijn veelzijdig toepasbaar?

Carl: "Inderdaad, het neusje van de zalm is ons Systeem Betopor Silver Plus, waarbij de EPS-Silverplaten compatibel zijn op Betopor Silver isolatiechape, voor de hoogste isolatiewaarde. Daarnaast kan ook het buitengevelisolatie-Systeem Betopor Silverstone een meerwaarde voor je woning betekenen. Hier combineren we de Betopor EPS-Silverplaat met steenstrips. Naast deze systemen zijn de isolatieplaten ook perfect inzetbaar als vloer-, muur-, dak- en perimeterisolatie. Door de unieke technologie zijn de Betopor EPS-Silverplaten bovendien watervast, krimpvrij, dampopen en inert voor cement. En met een Lambda-waarde van < 0.030 voldoe je snel aan de hoogste isolatienormen U-waarde < 0.24."

1131 carl ghistelinck
Daken, muren, vloeren… Het is duidelijk dat Betopor® altijd een geschikte oplossing biedt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Heeft Betopor® ook producten waarmee DIY’ers hun woning kunnen aanpakken?
Carl: “Uiteraard! Betopor Plus is een makkelijke oplossing voor mensen die zelf graag de handen uit de mouwen steken. Kant-en-klaar met cement, enkel water toe te voegen. Of zelf EPS-Silverplaten plaatsen, formaat 60 x 120 cm, superhandig! Ook voor steenstrips, plat dak isolatie en zolderisolatie bieden we pakketten aan voor de handige Harry's.”

Ten slotte: waar vinden we jullie op de beurs?
Carl: “Je vindt ons in hal 1, stand 1303. Op onze stand ‘Verpola [re] engineering air’ adviseren we je deskundig over de beste isolatieoplossing(en) voor jouw project. Wil je ons graag een bezoekje brengen? Via onze website kan je gratis tickets aanvragen. Er is trouwens ook een nocturne op vrijdagavond, waar we je van harte verwelkomen met een hapje en een drankje.”

Bedankt Carl voor je deskundige uitleg en ook voor de gratis tickets! We zien je graag op de Bis beurs in Gent!

1133 img 2700f

Praktische informatie

Bis bouw- en inspiratiesalon
Hal 1 – stand 1303
Flanders Expo, Maaltekouter 1 in Gent
8 tot en met 16 oktober 2022
  • Weekdagen: 13.00 - 18.30 uur
  • Weekend: 10.00 - 18.30 uur
  • Nocturne ‘Nacht van bis’ (vrijdag 14 oktober): 13.00 - 23.00 uur
  • Welkom op onze stand voor een hapje en een drankje!
  • Meer info via Bis, bouw- en interieursalon

1132 bis22 banner exposanten bezoek ons 600x300

Vraag hier makkelijk je gratis tickets aan.