Maak het jezelf makkelijker met onze nieuwe website!

Trots stellen we je onze nieuwe website voor. Niet alleen het design zit in een nieuw jasje, ook het gebruiksgemak werd grondig aangepakt. Nieuwbouw of renovatie? Doe-het-zelver of architect? Dankzij de overzichtelijke structuur vind jij in geen tijd de geschikte isolatie voor jouw project.

We kozen voor een nieuwe website om sterker in te zetten op onze online aanwezigheid. Het nieuwe design zorgt al voor een frisse en moderne uitstraling, maar ook op technisch vlak is het een sterk staaltje vernuft. Er werden tal van technologieën geïntegreerd om het gebruiksgemak te optimaliseren. Zo is de website vanaf nu vlot raadpleegbaar op elk toestel – ook via je smartphone op de werf dus!

In no time bij het juiste product

Gebruiksvriendelijkheid stond bovenaan ons lijstje met prio’s. Daarom namen we de structuur stevig onder handen zodat je als geïnteresseerde op verschillende manieren online advies krijgt over de juiste isolatie-oplossingen.

  1. Overzicht toepassingen

De vloer in een nieuwbouw isoleren? Of de mogelijkheden voor muurisolatie in een renovatie ontdekken? Dankzij de heldere structuur kun je heel gericht de juiste informatie voor jouw project opzoeken.

  1. Alle producten op een rij

Je ziet meteen waarvoor een product gebruikt kan worden. De beknopte opsomming toont alle voordelen. Zo is je duurzame keuze snel gemaakt!

  1. Handige zoekbalk

Info nodig over een bepaald product? Of meer weten over vloeren isoleren met Betopor®? Gewoon even intikken in de zoekfunctie en je krijgt snel een duidelijk antwoord!

  1. Wie ben jij?

We stelden verschillende profielen op om iedereen correct te informeren. Als architect of aannemer heb je immers andere informatie nodig dan als particulier of doe-het-zelver.

Productpagina Betopor

Persoonlijke benadering

De website vormt de sterke basis om de verschillende mogelijkheden te tonen aan een breed publiek, ongeacht hun kennis van isolatieproducten en -waardes. We kiezen bewust voor heldere taal en duidelijke visuals ter illustratie. De blog en nieuwsbrief brengen actualiteit en nieuwigheden op een hapklare manier.

Daarnaast blijft persoonlijk advies voor ons dé topprioriteit. Daarom is het heel gemakkelijk om via de nieuwe website een offerte aan te vragen voor je project of om ons te contacteren bij vragen.

Blik op de toekomst

Met onze vernieuwde website zijn we helemaal klaar voor de toekomst! Het huidige aanbod wordt duidelijk gepresenteerd én er is ruimte om nieuwe producten of evoluties toe te voegen. Want duurzame isolatie staat nooit stil. Bedankt aan onze partner Indie Group voor de fijne samenwerking en het mooie resultaat!

75 76